Van gezond lichaam naar gezonde geest, van gezonde geest naar gezond lichaam met yoga en massage.

Workshops

Voor de planning van en inschrijving voor workshops kun je de agenda raadplegen. Je kunt ook een workshop boeken op een dag en locatie van jouw voorkeur. Maatwerk is dan mogelijk, ook voor privé- of duosessies. Prijsopgave is op aanvraag en mede afhankelijk van de duur van de workshop, het aantal deelnemers en de locatie.

 

Recreatief effectief masseren
In deze workshop leer je basisprincipes en -massagetechnieken, alsmede do’s & don’ts zodat je zelf een veilige en effectieve massage kunt geven in eigen kring (op niet-professionele basis). In de workshop worden naast de noodzakelijke toegepaste theorie vooral massagetechnieken aangeleerd en geoefend in tweetallen; het gaat dus vooral om doen en ervaren.

De duur van deze workshop is minimaal 4 uur, mede afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Gevoelvol adjusten
Deze workshop is geschikt als aanvullende module tijdens of na een yogadocentenopleiding en heeft als doel het adjusten in de asana’s (yogahoudingen) naar een hoger niveau te tillen. De adjustmenttechnieken voor asana’s worden verdiept door ook te (leren) kijken naar de specifieke houding en energie van de persoon die je daarin begeleidt; het adjusten richt zich zo, met de bijbehorende techniek, meer op de persoon in de asana. Je maakt dan een dieper contact waardoor je vanuit een bredere visie effectiever en met gevoel gaat adjusten en tegelijkertijd meer bewustwording creeert bij degene die je begeleidt.

 

Adem & Effect
Deze workshop wordt gevormd door een mix van theorie en praktijk waarin je leert en ervaart wat het ongelooflijke effect is van de adem op je totale functioneren en hoe je via de adem een brug kunt bouwen naar bewustwording van wat onbewust in je leeft. Activeren van levensenergie, focus, concentratie, ontspanning, loslaten: allemaal mogelijk door gericht te ademen. De visie op adem vanuit de yoga en Ayurveda vormen het uitgangspunt van deze workshop.