Van gezond lichaam naar gezonde geest, van gezonde geest naar gezond lichaam met yoga en massage.

Liquid Breath® /Transformational Breath®

Diep verbonden ademwerk: Liquid Breath® en Transformational Breath®

Diep verbonden ademwerk is de krachtigste tool die ik ken voor verdieping en zelfheling. In mijn opleiding tot yogadocent merkte ik al dat de asana’s (houdingen) veel dieper doorwerken wanneer je de ademtechnieken bewust toepast: “met het uitvoeren van de asana’s zet je een deur open, met de toegepaste ademhaling ga je door die deur heen”. De verbonden ademmethodes werken nog dieper door op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau. Ademen doen we onbewust, zo lang we leven. Ademen kunnen we ook bewust sturen. Dat maakt adem de brug van bewust naar onbewust. Waardoor je in een sessie de onderbewuste laag in jou aanraakt en omhoog haalt; wat onbewust was, wordt bewust. Laag voor laag. Zo krijg je steeds meer inzicht in je eigen (gedrags)patronen en kun je bewuste keuzes maken hoe bewust om te gaan wat eerder onbewust (en van daaruit vaak sturend) in jou aanwezig was.
De ademmethodes Liquid Breath® en Transformational Breath® zijn beide zeer diepgaande ademmethodes met een krachtige helende werking, ieder op een andere manier.

Liquid Breath®
Liquid Breath® is een ademmethode die voorbij regels en technieken gaat. Dat haalt je volledig uit het ‘je best doen’ en het gaat daarmee helemaal om jou; hoe jouw adem is in het moment en van daaruit ga je steeds meer in verbinding en verdieping, met de adem mee. Alles in zachtheid: vertrouwen, intuïtie, laten stromen, ontvangen, loslaten en zo de verbinding maken met jouw diepste lagen en ruimte te laten ontstaan.
Liquid Breath® is een GIFT: Gronding, Intentie, Freedom Breathing en Trance State, is wat je in een sessie, steeds in en andere unieke vorm, mag ontvangen.
Aanrakingen en affirmaties kunnen onderdeel zijn in de begeleiding van de sessie.

Transformational Breath®
Transformational Breath® is een ademmethode die op een specifieke manier wordt uitgevoerd en vrij actief is. De sessie en de begeleiding richten zich op de uitvoering van deze techniek, waarin het accent ligt op het verlengen van de inademing t.o.v. de uitademing. Ook tonen (stemgebruik) en bewegingen zijn onderdeel van de sessie.
Aanrakingen, aanpassen van de (lig)houding en affirmaties zijn onderdeel in de begeleiding van de sessie.

Liquid Breath® vertegenwoordigt meer het vrouwelijke en Transformational Breath® het mannelijke aspect en raken op verschillende manieren aan. Beiden heel diepgaand. Ademwerk heeft een enorm positief effect op de ademcapaciteit en daarmee je energielevel, het integreren van (onbewuste) vastzittende emoties en ontgifting. Gevolgen daarvan zijn: stresslevel daalt of verdwijnt zelfs, slaapkwaliteit verbeterd, fitheid en algeheel gevoel van welbevinden nemen toe.

Praktische informatie aanbod Ademsessies
Privé-sessie

Een volledige, 1 op 1 begeleide, ademsessie van 1½ à 2 uur (de 1e sessie duurt meestal wat langer i.v.m. de intake).

Tarief privé-sessie (1,5 – 2 uur) :  € 125,00
Tarief kort traject (6 sessies 1,5 – 2 uur) : € 735,00
Tarief lang traject (10 sessies 1,5 – 2 uur): € 1.225,00

Tarief duo-sessie (± 2 uur):  € 190,00

betaling contant, via overboeking of factuur

Indien je een zakelijke factuur wenst komt er 21% btw bij.

Neem contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Ademcirkel Diep Verbonden Ademwerk

Voor kleine groepen. Op deze avonden doe je een volledige ademsessie . Graag aanmelden voor deze avonden.

De ademcirkel vindt maandelijks op vrijdag plaats van 19.00 tot 21.30 uur in Utrecht.
De meest actuele informatie over de ademavonden vind hier op de site of op mijn Facebookpagina.

Tarief:  € 47,50

Betaling contant, via Tikkie of overmaken naar: IBAN NL98INGB0005510281

Als je hartklachten, -aandoeningen, een drugsverleden of psychiatrische klachten hebt, is een privé-sessie nodig voordat je aan een groepssessie kunt deelnemen.