Van gezond lichaam naar gezonde geest, van gezonde geest naar gezond lichaam met yoga en massage.

Massage

Vanuit de basis- en vervolgopleiding sport massage kun je bij mij terecht voor een massage die varieert van sport- tot energetische tot ontspanningsmassage, afhankelijk van de aard van jouw klacht en behoefte. Met mijn ruime ervaring als sportinstructeur, yogadocent en personal yoga coach komt vooral het totaalplaatje aan bod. Alle aandacht gaat uit naar jouw wens, klachten en vooral ook de oorzaken daarvan; de totale lichaamsbalans en jouw beleving staan centraal. Aanvullend geef ik houding-, trainings- en/of ademadvies om herhaling van klachten te voorkomen.

Redenen om je te laten masseren:

  • (te) hoge spierspanning (b.v. door intensieve of eenzijdige training of stress)
  • vastzittende spieren / spierknopen (b.v. door stress / verkeerde of eenzijdige lichaamshouding, etc.)
  • moeilijk kunnen ontspannen en eventueel als gevolg daarvan: moeilijk kunnen slapen
  • niet lekker in je vel zitten
  • het gewoon prettig vinden gemasseerd te worden

Zwangerschapsmassage

Gedurende de hele zwangerschap kun je terecht voor een zwangerschapsmassage, die precies is afgestemd op de specifieke behoeftes die horen bij het trimester waar je op dat moment in zit. Ik werk met een BodyCushion waarmee de meeste zwangere vrouwen tot en met het tweede trimester op hun buik kunnen liggen. In het derde trimester geeft het perfecte ondersteuning in zijlig. De tarieven voor de zwangerschapsmassages zijn gelijk aan die voor de overige vormen.

Effect massage

Behalve dat door een massage spierklachten verminderen en verdwijnen, de algehele circulatie wordt bevorderd en het lichaam ontspant, ontstaat er meestal ook ontspanning in het hoofd en meer lichaamsbewustzijn.

Ik werk met biologische geurloze kokosmassageolie en al het materiaal is aanwezig.

Graag ben ik op de hoogte van medische zaken die spelen, blessures, zwangerschap, of bevalling korter dan een half jaar geleden, om veilig en gezond te kunnen werken.

 

Locaties
De massages geef ik in centrum Het Medizijn, Weerdsingel Oostzijde 8, Utrecht, op de woensdagavonden tussen 17.00 en 22.00 uur.

Tarieven massage
Sessie 45 minuten € 45,00
Sessie 60 minuten € 60,00
Sessie 75 minuten € 75,00
Sessie 90 minuten € 90,00

Indien je een zakelijke factuur wenst komt er 21% btw bij.

Betaling kan contant, via overboeking of een Tikkie

Annuleringsvoorwaarden
Annuleringen graag telefonisch doorgeven.
Afzeggingen tot 24 uur voor de geplande afspraak zijn kosteloos, daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht.