Van gezond lichaam naar gezonde geest, van gezonde geest naar gezond lichaam met yoga en massage.

MYndfulBODY in Media

WORKSHOP ZUURSTOF, ADEM & VITALITEIT
16 oktober 2016
Locatie: De De WorkOut, Utrecht

De rol van zuurstof, hoe verhoog je het zuurstofgehalte in je lichaam, hoe gebruik je de adem tijdens sport en vergroot je het rendement van je practice?

Daar gaan we het over hebben. En dat gaan we vooral ook DOEN!

Doe je mee? Praktische info vind je via onderstaande link.

Tot zondag!

https://www.facebook.com/events/371825279872413/?ti=icl

MYndfulBODY BIJ BREIN & BUIK EVENT 25 JUNI 2016 in Utrecht

cover facebook vrienden van1

Kom je ook naar Brein & Buik op 25 juni bij Seats to Meet Utrecht CS?

Een heel interessant en inhoudelijk food event waar ik ook aanwezig zal zijn met een ademtraining en een lezing over de rol van zuurstof en de ademhaling in relatie tot voeding, brein & buik.

Tijdens de 3e editie van dit Food Passionistas event staat de relatie tussen je darmen en hersens centraal. Je kunt je brein prikkelen met theoretische lezingen en je buik voeden met praktische workshops. Je body kun je bewegen tijdens no-sweat yoga lessen en adem trainingen. Ook kun je persoonlijke voedingsadviezen krijgen en er is een informatiemarkt met vele proeverijtjes. Voor de snelle beslissers is er NU een early bird actie (en die geldt nog in dit weekend 18/19 juni): koop een entree bewijs met korting (dit weekend 18 / 19 juni nog geldig) via deze link:

bit.ly/breinenbuik.

Meer informatie over dit geweldige event lees je hier: PERSBERICHTBreinBuik2 (1)

De Reis van de Heldin editie december 2014

Met veel plezier en dank aan Peter de Kuster meegewerkt aan De Reis van de Heldin.  Tussen alle mooie verhalen vind je dat van MYndfulBODY in hoofdstuk 7 – pagina 43  t/m 48 – met de prachtige foto’s van  Erik Kottier  en het interview.

 

 

MYndfulBODY in LifeStyleXperience: zondag 3 augustus 2014 uur RTL4 en zaterdag 9 augustus 15.10 RTL5

Het item kun je hier bekijken

Met dank aan Actifytaal en De Workout voor het gebruik van jullie mooie locaties, Flashdance voor het kledingadvies, Michel van der Held voor de  last-minute natural hairstyling en natuurlijk de deelnemers in de opname!

Lifestyle Experience_new logo4